26.1.2013

Tapiola ja harrasteajoneuvokasko osa 2...

Hyviä uutisia! Tulipalossa tuhoutuneet osat päädyttiin korvaamaan. Harrasteajoneuvokasko ei korvaa ajoneuvosta irroitettuja osia, mutta koska olin käynyt erikseen asiaa kysymässä ja tässä tilanteessa minulle oli annettu virheellistä tietoa, osat päädyttiin korvaamaan. Kiitokset myös paikalliselle konttorille hyvästä palvelusta, vaikka muutaman kerran itsellä pinnakin oli jo hieman kireällä.

Korvauspäätöksen jälkeen kaikki sujui Tapiolan tai nykyisen LähiTapiolan kanssa erittäin asiallisesti. Annoin oman arvioni tuhoutuneista osista heille päin. He olivat tehneet myös omat arviot ja loppu tulema oli se, että molempien arviot olivat hyvin lähellä toisia. Joten korvaussumma oli mielestäni oikeudenmukainen. Vaikkakaan se ei korvaa menetettyä aikaa mitä osien eteen oli jo tehty. Tähän voisi vielä todeta, että kaverilta tuli hyvä kysymys kun päätöksestä ilmoitin hänelle, että mielummin varmasti olisin silti jättänyt tämän episodin käymättä, vaikka korvauksen sain? Vastaus on siihen kyllä, jotenkin turhalta se tuntuu alkaa osia nyt toistamiseen kunnostamaan, maalaamaan ja passivoimaan jne. Kyllähän siellä paloi muutamia osia, joita on erittäin hankala löytää. Noh, onneksi tällä projektilla ei ole aikataulua... =)


Tällä hetkellä LähiTapiolassa on edelleen tuo harrasteajoneuvokasko. Parempaa vakuutusta harrasteajoneuvolle ei mielestäni muista vakuutusyhtiöistä saa.

Muut vakuutukset olen siirtänyt IF:n, koska siellä on mahdollista vakuuttaa irrallisia ajoneuvonosia. Tämä ei taas ole mahdollista jos ei ole kotivakuutus IF:ssä, joten sen seurauksena siirtyi kotivakuutus sinne myös. LähiTapiolan kautta ei irrallisia ajoneuvonosia pystynyt vakuuttumaan.

Tälläinen vakuutus kompinaatio oli mielestäni tarjolla olevista vakuutuksista itselleni paras.

Mikäli sinulla on vastaavanlainen moottorikulkineen entisöinti / kunnostus / tuunaus projekti menossa, suosittelen käymään juttelemassa vakuutusyhtiössä mitä autosi- ja kotivakutuuksesi kattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti